Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J13a97n 97R56á77ž

30. 1. 2015 18:29

Charlie Hedbo je odporná tiskovina, kterou si ultramarxisté léčí své mindráky. Teď z nich islamisté vyrobili hrdiny a z anarchomarxistů paradoxně symbol svobody slova. Ačkoliv nikdy nebudu prohlašovat "Je suis Charlie" neb jsem a budu vždy jejich ideovým protivníkem, tak jim přeji, aby se pod hrozbou dalších teroristických útoků, nezlomili.

0 0
možnosti
JR

J13a47r17a 93R82a48n73k

30. 1. 2015 18:44

S temi ultramarxisty to od prvniho dne prehanite, nevim kde jste to nasel, nic takoveho na netu neni ani ve francouzstine, ani v anglictine, pane Razi:-/

0 0
možnosti
MK

Musím se přiznat, že jsem článek ani nedočetl ;-D, protože každý další řádek odhaloval to, co jsem měl před pár řádky na jazyku a tedy mě omezoval v mojí svobodě myslet si, že jsem jediný koho to napadlo. To moje mužská ješitnost nezvládla. ;-D;-D

Ale vážně. Myslím, že opravdová svoboda bez hranic neexistuje, protože pravá svoboda se musí pojit s pojmy, vlastnostmi jako je zodpovědnost (za svoji svobodu), slušnost, uznání a respekt ke druhým, .... To jsou vlastnosti - pojmy "právně neukotvené", nevymahatelné a tím pádem, v dnešní době nepříliš oblíbené.

Pokud se jich vzdám a pojímám svoji svobodu jako prostor bez hranic, dávám tím ostatním najevo, že se mohou chovat stejně. A tím se, velice pravděpodobně o svoji svobodu připravím.

2 0
možnosti
JR

J24a45n 23R35á52ž

30. 1. 2015 18:30

Naprosto přesně vyjádřeno!

1 0
možnosti
JM

Pane kolego, na konci druhého odstavce máte myslím překlep.

0 0
možnosti
TP

T78o39m73á39š 14P63í12c61l

30. 1. 2015 12:55

Vcera jsem vypravel vtip o Leninovi. Doufam, ze jsem se nedotkl citu nejakeho komunisty. Priste uz budu respektovat to, cemu mohou verit jini lide a co je muze ranit. Timto bych chtel moralne apelovat na vsechny, kdo vypraveji vtipy o komunistickych pohlavarech. Mohlo by se to dotknout komunistu a je pak plne ospravedlnitelne, kdyz vezmou do ruky zbran. Ucme se respektu ke druhym, svoboda ma sve hranice. DOUFAM, ZE JSEM VSE POCHOPIL SPRAVNE.

3 0
možnosti
Foto

Pokud by člověk měl vždy myslet na všechny, které by svým projevem mohl urazit, dotknout se jich či je ranit, nesměl by otevřít hubu. Naopak, zdá se, že dnešní lid je chorobně přecitlivělý vůči každé prkotině. Není to nedostatkem sebevědomí a komplexem méněcennosti? Ano, nevraživost si hledá záminku. Pozdravil jste málo hlasitě - jste nezdvořák a nevychovanec! 

Mně teď admin smázl příspěvek, který zněl "Za co, soudruhu, za co?" s odůvodněním, že slovo soudruh je nadávka.

Nejhorší je nedostatek smyslu pro humor, neschopnost snášet satiru a netolerance vůči všemu.

Karel Havlíček Borovský:

Bodne-li tě žihadélkem včela,

vlož na ránu hned

její vlastní med:

bodne-li tě epigramská střela,

vlož na ránu - prostředek máš jistý -

chumáč vlasů z epigramatisty.

1 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 364x
Kdo jsem? To stoprocentně nevím, ale kdo nejsem to vím zcela určitě.